pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

Tendinte cromatice 2021 cu privire la draperii

Tendinte cromatice 2021 cu privire la draperii
Fiecare an vine cu o noua schimbare cu privire la stiluri, culori si tendinte. Chiar si acest an a venit la pachet cu anumite schimbari cu privire la designul interior, iar draperiile nu fac exceptie de la acest lucru. Chiar daca fiecare persoana isi amenajeaza casa dupa propriile gusturi si preferinte, sunt totusi anumite reguli pe care majoritatea le respecta, mai ales daca vor sa fie in trend.

Pe pagina noastra puteti gasi variate culori si modele pentru draperii care se pot incadra atat in tendintele cromatice din 2021, cat si in preferintele proprii. Catalogul nostru va poate ajuta privitor la acest aspect.

Culorile calde pentru stilul minimalist

Nu putini sunt cei care si-au centrat atentia spre stilurile minimaliste, cat mai simple. Casele au inceput sa depaseasca acea treapta in care rafturile erau pline de obiecte de decor, iar geamurile erau acoperite din draperii din trei tipuri de tesaturi diferite.

Acest stil necesita draperii cu modele si de culori pe masura, iar cele potrivite sunt cele calde. Draperia Soft unt ar fi un bun exemplu pentru acest stil, pentru ca este un crem cald, care bate mai mult spre alb. Un model mai elegant si impresionant este draperia Velaria din catifea bej. Aceasta, in combinatie cu un candelabru in zona de dinning duce cu gandul direct la incaperile unui apartament de lux, elegant si simplu.

Culorile puternice pentru stilul regal

Pentru cei care vor sa se simta ca la casa regala in propria casa pot face primul pas cu draperiile disponibile la noi. Orice incapere poate fi ridicata la standarde inalte cu ajutorul unor culori puternice, care dau o mare parte din stil.

In acest sens, draperiile mov sunt cele potrivite. Aceasta culoare este cunoscuta din timpuri stravechi ca fiind destinata regalitatii, datorita obtinerii ei prin procese foarte complexe si grele. Acum este doar o amintire a acelor vremuri, dar dainuie inca ideea de mov-regal. La fel este si in cazul draperiilor albastre sau verzi, de nuante inchise.

Pe langa faptul ca acestea opresc foarte bine lumina de afara, sunt si culori puternice, care impun casei un anumit stil. Pentru cei care vor sa iasa din tipare si care s-au plictisit de monoton, acestea sunt culorile pe care le puteti gasi pe site-ul nostru si nu numai.

Va invitam sa accesati pagina noastra oficiala www.velaria.ro pentru e vedea toata gama de produse si pentru un stop de inspiratie in ceea ce priveste amenajarile interioare.

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!