pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

Perdele in camera copilului - un plus de culoare in decorul copilariei

Perdele in camera copilului - un plus de culoare in decorul copilariei
Perdelele din camera copilului sunt o completare reusita sau nu in amenajarea acestui spatiu ce tine loc de decor al copilariei. Aici aude primele sale povesti, aici isi face jocurile, isi dezvolta creativitatea. Camera celui mic este o adevarata povestea ea insasi. Ce perdele sunt potrivite aici? Sa descoperim in randurile ce urmeaza.

Perdele din camera copiilor - dedicam o categorie speciala acestor produse

Dedicam o categorie intreaga acestor tipuri de perdele. Sunt cele care pot completa camera celor mici cu putina culoare, cu un design specific categoriei de varsta. Au un farmec aparte, pur si simplu!

Desigur ca cei mici au o viteza extraordinara ca ritm de crestere. Pare ca zilele fug efectiv. Si pe masura ce cresc, apar si alte si alte interese. Cel care parca mai ieri isi dorea joaca cu masinute, azi prefera jocuri mai complicate. Dar avem de toate pentru toti.

Pentru camera de baietel - perdele cu masini. Sunt adorabile si mereu cerute, visul oricarui baiat. O alta varianta este cea din voal, cu print cu masini, pe fond alb si albastru. Depinde si de culorile pe care le aveti deja mixate in camera, culoarea peretilor, mobilierul si nu in  ultimul rand accesoriile si decoratiunile.

Pentru camera de fetita - in castelul fermecat al printesei are loc magia. Orice fetita viseaza la cum sa aiba acasa un taram magic. Poate ca asta nu veti putea face, dar in mod cert veti putea  sa ii completati decorul camerei cu o perdea cu printese.

Stim ca predomina rozul adesea in astfel de camere. Pentru a mentine mixul unul echilibrat, optati pentru o perdea cu printese dar alba si cu tiv roz. Aici oferta.

Camera decorata neutru

Uneori camera este impartita intre frati si astfel aveti marea provocare de a gasi un decor potrivit pentru ambii. Nimic roz, nimic albastru, deci nu la extreme. Avem optiuni si pentru astfel de situatii, cum sunt perdelele cu pinguini, cu panda sau de ce nu cu puzzle.

Iar daca a trecut vremea aceea in care cei mici adorau totul tematic, puteti opta pentru perdele neutre si mai simple. Cum sunt cele in dungi sau cu motive florale.

Fiecare camera spune o poveste. Din camera copilului ce poveste se tese?

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!