pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

Decorul din dormitor si ce perdea este potrivita

Decorul din dormitor si ce perdea este potrivita
Decoratiunile textile sunt ceva mai dificil de ales, poate si din principiul ca acestea au un impact estetic asupra intregii incaperi, nu le veti schimba atat de usor pe cat ati face schimbarea unor rame foto spre exemplu. Ori atunci cand le alegeti doriti sa creati armonie in combinatia de texturi si culori. Discutam in randurile ce urmeaza ce conteaza atunci cand alegeti perdeaua din dormitor.

Camera mica, fereastra mica - ce perdele aleg

Pot fi dificil de amenajat incat sa permita si luminii sa patrunda cat mai mult in interior. Nu excludeti ideea de perdele lungi, pentru ca tocmai asta da impresia ca o incapere este mai generoasa in dimensiune. De asemenea, tesatura in sine are un cuvant de spus. Materialele naturale si mate, cum sunt inul, catifeaua sau bumbacul vor crea impresia de profunzime.

Un alt truc ce poate fi folosit aici este ca perdeaua sa fie montata pe bara galeriei, iar acest sistem sa fie montat ceva mai sus de linia ferestrelor. Vor da impresia ca intreaga incapere este imbracata in tesatura, vor aduce un plus de luminozitate si in plus vor crea impresia de spatiu mai mare.

Camera in care este si tapet - ce perdea aleg

Pentru cei care au optat in camera sa aiba cel putin un perete imbracat in tapet alegerea unei perdele potrivite va fi o adevarata provocare. Asta pentru ca teama este de a nu alege ceva ce este prea mult, ce incarca vizual prea mult spatiul.

Recomandarea in acest caz sa alegeti spre exemplu perdele ce au un model asemanator cu tapetul sau de ce nu, sa constrastati. Calea sigura va fi sa alegeti ceva simplu, uni, care sa ofere calm in toata aceasta expunere de modele.

Perdeaua cu motive

Si cel mai adesea regasim preferinta pentru motive florale. Sunt sa spunem una din cele mai populare alegeri. De preferat ca in completarea acestora sa aveti in camera spre exemplu perne decorative cu motive florale, pentru a se regasi acest motiv in crearea unei legaturi cu restul decorului. Efectul este unul garantat, cel de aspect modern si ambient placut.

Va asteptam in cadrul paginii noastre www.velaria.ro pentru a va alege favoritele.

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!