pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

De ce sa alegi un tapet pentru dormitor?

De ce sa alegi un tapet pentru dormitor?
Orice plus stilistic pe care il poti aduce casei tale este un lucru pe care il poti lua in considerare, deoarece aspectul casei are o influenta si pentru starea ta de spirit din fiecare zi. Fiecare persoana isi pune amprenta asupra casei sale si ii da o anumita personalitate. Indiferent de stilul ales, important este ca cei care locuiesc in ea sa se simta cat mai bine si linistiti in propria casa.

Nu degeaba orice schimbare facuta cu privire la designul casei sau orice element de decor nou adus da o stare de bine si de multumire. Chiar daca locuiesti de o viata in casa respectiva, tot poti face schimbari. Una dintre aceste schimbari este aplicarea unui tapet.

Cum alegi tapetul si unde il montezi

La fel ca orice alt lucru, alegerea tapetului trebuie facuta in principal in functie de preferinte. Ceea ce iti place, acela este potrivit. Nu exista semne de intrebare in acest sens. Totusi trebuie sa ai grija ca pentru dormitor, spre exemplu sa nu alegi culori stridente, deoarece iti obosesc ochii fix inainte de culcare.

In special tapetul se monteaza in dormitor pe unul dintre pereti. Astfel adaugi o nota mai rafinata camerei si aduci un plus stilistic fara prea mult deranj si investitii prea mari. Este o varianta mai accesibila decat varul si nici nu trebuie sa stergi petele de peste tot din jur mai apoi.

Poti gasi la noi pe site variante de tapet incantatoare care sa te ajute cu privire la amenajarea casei. Tapetul Erismann este potrivit pentru salon sau camera de zi. In locul in care primesti musafirii, acolo unde savurati cafeaua sau ceaiul de la pranz, deoarece are un design foarte elegant si placut, cu flori de un roz pal, combinat cu un fundal verde si un bleo care completeaza perfect decorul. Este potrivit pentru cei care au si alte elemente de acest gen in casa, care prefera un decor dragalas, deschis la culoare si care da senzatia de cozy si cadru familial.

Alaturi de acesta mai avem si alte variante disponibile, potrivite pentru casele mai moderne, unde predomina o singura culoare sau cel mult doua. Pentru a le descoperi te asteptam in cadrul site-ului nostru. Alege sa aduci un plus de culoare si de stil pentru casa ta si poti face asta foarte simplu cu ajutorul unui tapet!

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!