pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

Cum sa alegi draperia potrivita

Cum sa alegi draperia potrivita

Perdelele si draperiile unei case au roluri importante. Acestea redau un aspect placut si in acelasi timp opresc lumina prea puternica sa intre in incapere, cat si privirile indiscrete. Totusi, exista cateva elemente care trebuie luate in vedere atunci cand alegi o draperie.


Primul aspect important este camera in care este montata. Fiecare camera este un spatiu destinat anumitor activitati. Pentru a oferi intimitatea si confortul necesare, culoarea, materialul si gradul de opacitate, au fiecare cate un rol in alegerea draperiilor ideale.

Draperia pentru dormitor

La fel ca si restul designului din casa, nu exista o regula scrisa cu privire la culoarea sau modelul draperiilor. Aceasta se aleg in functie de preferinte si de culoarea care predomina in camera respectiva, astfel incat sa se combine placut in peisaj. Dispunem de o gama variata de draperii, de la cele mai inchise culori pana la cele mai deschise.

Pentru dormitor este de preferat o culoare mai deschisa, care sa nu oboseasca ochiul si care permite relaxarea in orice moment al zilei. O varianta potrivita pe care o avem disponibila este draperia Velaria catifea bej. Aceasta are inele capsate in material, astfel incat prinderea se realizeaza mult mai usor pe galerie. Draperia se aseaza frumos si reda camerei un aer elegant, in special datorita materialului de textura catifelata.

draperie velaria
                                  
Draperia pentru sufragerie

In cazul sufrageriilor alegerea acestora tine de preferinte cel mai mult. In functie de culoarea canapelelor sau a celorlalte detalii din casa, draperia trebuie sa se incadreze in design. In aceasta incapere, puteti opta pentru o culoare mai inchisa, deoarece are un grad ridicat de opacitate si ofera camerei un plus de rafinament.


Setul de draperii Velaria pruna este una dintre variantele potrivite, disponibile in marimea de 2,7 m inaltime si 1,40 metri lungime fiecare. Acestea se pot prinde pe galerie cu inele sau pe sina, de tavan. Aceste sine de tavan sunt o alegere potrivita, deoarece draperia prinsa de tavanul camerei ii confera acesteia impresia de spatiu mai larg si ofera o continuitate inaltimii camerei.

Avem disponibile si draperii cu modele sau combinatii de culori, astfel incat sa dea un aspect viu si colorat. In functie de incapere si de culorile care iti plac, poti alege varianta cea mai potrivita pentru tine si nu vei regreta cu alegerea facuta, datorita materialelor de calitate si culorilor vii. Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul nostru www.velaria.ro.

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!