pinterest-site-verification=914f90017afdf179b394a0d4f4119b5a

Ce perdea sa alegi pentru bucatarie?

Ce perdea sa alegi pentru bucatarie?
Probabil ai inteles pana acum cat de importante sunt perdelele pentru o casa pentru ca ofera un grad ridicat de intimitate. Totusi acestea au si un rol estetic deoarece completeaza stilul unei case. Fiecare camera are un stil si o tematica sau o cromatica prezenta, deci si perdelelele trebuie sa se incadreze in aceeasi categorie.

Pentru ca vrem sa ai parte de elementele pe care ti le doresti si nu vrem sa faci compromisuri cand vine vorba de estetica din casa ta, iti punem la dispozitie o gama variata de draperii cu diverse modele si culori. Pentru bucatarie avem optiuni speciale, care sa respecte ideea de loc cu si despre mancare.

Ce perdea sa alegi pentru bucatarie?

Indiferent daca bucataria ta este mica sau spatioasa, poti sa alegi perdeaua pe care ti-o doresti pentru ca este indispensabila. Feresti astfel privirile celor din mediul extern in casa ta. Un geam fara perdele parca este lipsit de aspect, deci perdeaua potrivita pentru bucataria ta o poti comanda de pe site-ul nostru.

Avem o categorie special destinata acestui scop, astfel incat sa le poti gasi mai repede. Poti alege acest aspect in functie de culori, exact ca in restul casei, dar trebuie sa te gandesti si la utilitate. Aceasta ar trebui sa fie dintr-un material care se curata usor, pentru ca fumul si mirosurile din bucatarie pot crea necesitatea de a le spala mai des.

Poti gasi perdele de anumite nuante, care au in partea de sus material pe care sunt imprimate modele florale si nu numai. Daca vrei sa prinzi fiecare parte o poti face cu ajutorul esarfelor cu scai pe care ti le trimitem odata cu perdeaua. Daca vrei un model specific bucatariei, gasesti si perdele care au imprimate sau cusute mere, cafele, legume sau alte fructe, care sa redea scopul incaperii.

Pentru o pata de culoare si lumina poti aduce anotimpurile calde in bucataria ta oricand cu ajutorul perdelelor care au modele cu fluturi. Alaturi de acestia poti comanda perdelele cu bordura bleo, daca bucataria ta este decorata in aceasta nuanta. Te poti juca cu orice culoare si stil. Trebuie doar să cauti pe site-ul nostru ceea ce iti place si sa te bucuri de o bucatarie completa.

Te asteptam in cadrul site-ului pentru a vedea toate modelele si culorile disponibile.

Suport clienti Luni-Vineri 9.00-19.00 Sambata 10.00-14.00

0774066516 0770774148 vanzari@velaria.ro
0744620376 https://wa.me/message/R3O7RNYMDQJEC1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!